Kais japanska kockkniv på 20 cm är en smidig kniv med många användningsområden. Det kurvade bladet, med en kärna av högkvalitativt VG-MAX-stål och tjusigt damaskstål lämpar sig utmärkt till förberedning av såväl grönsaker som kött. Tack vare det konvexa bladet och manuella slipningen av Shun-knivarna, får de en skärpa utan dess like. Handtaget i laminerat Pakkaträ är ergonomiskt utformat och känns bra i handen. Kockkniven ingår i den exklusiva Shun Classic-serien från japanska knivtillverkaren Kai.
SkötselrådSkärp gärna eggen efter varje användning med ett skärpstål. Diska inte i diskmaskin eftersom det kan skada både din kniv och diskmaskinen. Diska för hand direkt efter användning och torka försiktigt av knivbladet med en mjuk trasa. Vänta inte med att diska kniven eftersom syror i matrester kan förstöra bladet. Blötlägg aldrig kniven eftersom den då kan börja rosta. Förvara knivarna i ett knivblock eller på en magnetlist.
HRC61
Mått
Skaftlängd (cm)11.2
Bladlängd (cm)15
Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan prissänkningen är 2 086 kr. Om produkten är på kampanj visas lägsta försäljningspriset under de senaste 30 dagarna före kampanjstart.