Kai Shun Classic White kockkniv har ett blad tillverkat av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lagers damaskstål och ett handtag tillverkat av laminerat ljust Pakkaträ. Den japanska kniven med det långa bladet är idealisk för att skiva, skära och hacka i princip allt i köket. Kockkniven från Kai passar lika bra för amatörkockar som för professionella.
SkötselrådAnvänd en skärbräda av plast eller trä. Undvik att skära på glasskärbrädor, i stekpannan eller på en tallrik. Undvik att skära i ben eller djupfrysta ingredienser eftersom det kan skada kniveggen.
Skärp gärna eggen efter varje användning med ett skärpstål. Diska inte i diskmaskin eftersom det kan skada både din kniv och diskmaskinen. Diska för hand direkt efter användning och torka försiktigt av knivbladet med en mjuk trasa. Vänta inte med att diska kniven eftersom syror i matrester kan förstöra bladet. Blötlägg aldrig kniven eftersom den då kan börja rosta. Förvara knivarna i ett knivblock eller på en magnetlist.
HRC61
Mått
Skaftlängd (cm)12.2
Bladlängd (cm)20
Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan prissänkningen är 2 252 kr. Om produkten är på kampanj visas lägsta försäljningspriset under de senaste 30 dagarna före kampanjstart.