Kai Wasabi Black Deba har ett knivblad tillverkat av rostfritt stål med hög kolhalt 1K6 och ett handtag tillverkat med en kombination av polypropen och bambupulver, vilket ger det anti-bakteriella egenskaper. Den japanska Debakniven kombinerar funktionen hos en köttyxa och en kockkniv och används för att skära bort huvudet och filéa fisk, bena ur fågel och skära kött.
SkötselrådAnvänd en skärbräda av plast eller trä. Undvik att skära på glasskärbrädor, i stekpannan eller på en tallrik. Undvik att skära i ben eller djupfrysta ingredienser eftersom det kan skada kniveggen.
Skärp gärna eggen efter varje användning med ett skärpstål. Diska inte i diskmaskin eftersom det kan skada både din kniv och diskmaskinen. Diska för hand direkt efter användning och torka försiktigt av knivbladet med en mjuk trasa. Vänta inte med att diska kniven eftersom syror i matrester kan förstöra bladet. Blötlägg aldrig kniven eftersom den då kan börja rosta. Förvara knivarna i ett knivblock eller på en magnetlist.
HRC58
Mått
Bredd (cm)7
Höjd (cm)2,5
Skaftlängd (cm)12.6
Bladlängd (cm)21
Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan prissänkningen är 686 kr. Om produkten är på kampanj visas lägsta försäljningspriset under de senaste 30 dagarna före kampanjstart.