Kockums stekbord tillverkas i Sverige av svenskt 4 mm kolstål. Den stora stekhällen är förinbränd med vegetabiliska oljor vilket gör den startklar direkt efter inköp och du slipper att börja med en inbränningsprocedur. Stekbordet har två rejäla handtag och kan användas både på induktionshäll, grill eller över öppen eld. Med en tjocklek på 4 mm får du ett stekbord som hettar upp snabbt och lagrar värmen effektivt. Använd Kockums stekbord för att smasha burgare, steka grönsaker eller större bitar av kött och fisk. Tack vare handtagen kan hela stekbordet flyttas till matbordet vid servering och varmhållning.
SkötselrådSe till att produkten har svalnat helt innan rengöring.
Rengörs med varmt vatten.
Tål ej blötläggning.
Förbehandling behövs ej.
Behandla med olja.
Endast handdisk.
Torkas av med torr trasa.
Undvik diskmedel och rengöringsmedel.